IN 2020 NO FESTIVAL... BUT WE'LL BE BACK!
IN 2020 NO FESTIVAL... BUT WE'LL BE BACK!

Tuesday 11th August
20:00 @ Zaal 2, Natlab, Eindhoven

***Note: Language is Dutch

Staycation, meet your homegrown talent!
Deze zomer bieden BROET en Natlab je een filmprogramma gevuld met talent van eigen bodem. Laat je verrassen door films die je anders misschien nooit gezien zou hebben. Van korte fictie tot lange documentaire en alles daartussenin. Tijdens iedere voorstelling gaan we in gesprek met de maker(s).

In deze Staycation, Meet your homegrown talent! gaan we op pad om boodschappen te doen. We rijden mee met Tonny's supermarkt op wielen en doen boodschappen met de ouders van filmmaker Tamino Parren. 

Het Ouderenuurtje - Tamino Parren - 1.30 min.
José (72) en Paul (74) hebben de wekker op 06:00 uur s’ochtends gezet. Omdat zij tot de kwetsbare doelgroep behoren, doen zij hun boodschappen tijdens het ouderenuurtje. Boodschappen doen was nog nooit zo'n uitdaging.

Laatste Der Mohikanen - Max Ploeg - 48 min.
Net niet genoeg geld voor de boodschappen? Dan betaal je bij de rijdende supermarkt van Tonny gewoon de volgende keer. De Tilburgse stopt ziel en zaligheid in haar bedrijf, dat ervoor zorgt dat hulpbehoevende mensen het hoofd boven water kunnen houden. Zelf heeft ze die hulp minstens zo hard nodig, maar daardoor laat ze zich niet uit het veld slaan.

Facebook event

Dit programma is een samenwerking tussen Pop Up Cinema & De Nieuwe Vorst in Tilburg en in Eindhoven tussen BROET/EFF & Natlab. Met dank aan het Zuidelijk Film Festival, De Mus en alle makers.

 

partners

sponsors