IN 2020 NO FESTIVAL... BUT WE'LL BE BACK!
IN 2020 NO FESTIVAL... BUT WE'LL BE BACK!

Tuesday 25th August
20:00 @ Zaal 2, Natlab, Eindhoven

***Note: Language is Dutch

Staycation, meet your homegrown talent!
Deze zomer bieden BROET en Natlab je een filmprogramma gevuld met talent van eigen bodem. Laat je verrassen door films die je anders misschien nooit gezien zou hebben. Van korte fictie tot lange documentaire en alles daartussenin. Tijdens iedere voorstelling gaan we in gesprek met de maker(s).

In deze Staycation, Meet your homegrown talent! staat de zoektocht naar je ware identiteit centraal. Waar hoor je bij. Hoe voel je je als een vis in het water?

Hoort Erbij - Aswin Baaijens - 9 min.
Thomas wil er graag bij horen. De studenten in zijn studentenvereniging nemen zijn ontgroening in eigen hand.

Verrassings film
Bijzondere sneakpreview van de korte documentaire die vers van de pers rolt.

The Walking  Fish - Thessa Meijer - 19 min.
Deze tragikomische film vertelt het verhaal van een ambitieus zeewezen dat haar droom najaagt om bij de mensenwereld te horen. Maar zelfs als ze transformeert in een jonge vrouw, is Mutsumi niet tevreden. Op het land komt ze in aanraking met nieuwe doelen; de mooiste zijn, een succesvolle carrière opbouwen, de ideale vriendin zijn. Zal ze ooit tevreden zijn en in staat om te genieten van haar reis?

Facebook event

Dit programma is een samenwerking tussen Pop Up Cinema & De Nieuwe Vorst in Tilburg en in Eindhoven tussen BROET/EFF & Natlab. Met dank aan het Zuidelijk Film Festival, De Mus en alle makers.

 

partners

sponsors